Contact
Preventie loont  Preventie loont  Preventie loont  Preventie loont

preventieloont.nl

 

Heuvelplein 284

4813 GJ Breda

 

06 170 464 57

info@preventieloont.nl

 

Nieuws

 

10-08-2020

 

De nieuwe website van preventieloont.nl is online

Ook wij moeten met de tijd mee en hebben onze website een opfristbeurt gegeven. Wij hopen dat u veel plezier en profijt heeft van onze nieuwe site.

 

Home
Certificeringen
Cursussen
Workshop
Referenties
Risico inventarisatie en evaluatie op maat
risicoanalyse

Certificeringen...

 

VCA | VCU | NEN 4400-1 | ISO 9001

 

 

VCU certificering

 

Wat is VCU certificering?

VCU staat voor Veiligheid Checklist Uitzend- en detacheringbureaus. Het betreft een arbozorgsysteem waarmee een organisatie gestructureerd vorm kan geven aan het beleid op het gebied van arbozorg. Centraal bij VCU-certificering staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker en uitzendkracht.

 

Waarom VCU-certificering?

Doel van VCU-certificering is het voorkomen en zo nodig verminderen van ongevallen, schade, schade aan derden (bijvoorbeeld bij klanten) en materiële schade. Door een VCU-certificering is uw organisatie in staat relevante processen beter te beheersen en deze continu te optimaliseren.


Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal. Creëer daarom goede arbeidsomstandigheden. Arbozorgsystemen? Risico-inventarisaties? Calamiteitenplannen? Preventieloont.nl ondersteunt u hierbij. We helpen u uw VCU-certificering te behalen en te behouden. We hebben maar één uitgangspunt: betrokken bij resultaat! verwerven van opdrachten geeft het VCU-certificaat en -logo u bovendien toegang tot potentiële opdrachtgevers die het VCU-certificaat eisen.

 

Begeleiding en advies bij VCU-certificering

VCU-certificering behalen? Preventieloont.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van VCU-certificering. Wij helpen u VCU-certificering op te zetten en te behouden. Immers, uw VCU-certificering dient continu te worden getoetst.

 

Wilt u meer weten over VCU-certificering en wat Preventieloont.nl op het gebied van VCU-certificering voor uw organisatie kan betekenen? Neem hierover contact op met ons! Neem hierover contact met ons op!


Copyright preventieloont.nl 2020

 

Contact | Disclaimer | Sitemap